PVC ramen en deuren te Waarschoot zijn van eigen fabricaat, hebben hoge isolatiewaarden, bieden keuze, verslijten niet, vragen geen onderhoud en blijven betaalbaar

PVC ramen te Waarschoot hebben een groot aantal voordelen. Het is algemeen geweten dat PVC ramen voordeligst zijn. Niet alleen komt de  materiaalsoort goedkoper uit. Ook de plaatsing gaat rapper. PVC ramen gaan lang mee. Een levensduur van over de 45 jaar lijkt niet uitzonderlijk. Ze vragen weinig onderhoud: N afwassen volstaat. De keuze uit modellen en kleuren is enorm. Onder PVC ramen en deuren bestaan wel 50 RAL kleuren. En ze isoleren beter dan alu bijvoorbeeld. Afhankelijk van de beglazing en het type PVC ramen kunnen de verschillen in energieverbruik oplopen tot 30% en meer. Op die manier zijn de kosten van PVC ramen te Waarschoot al snel terugverdiend.

PVC ramen te Waarschoot houden het lang vol. Hetzelfde voor onze deuren en rolluiken in kunststof

Hoogwaardige PVC ramen, schuiframen, deuren en rolluiken mogen dan relatief goedkoop zijn in aanschaf en plaatsing, ze gaan ook nog eens langer mee: de jongste generatie kunststoframen en -deuren tot 50 jaar ver, ook in Waarschoot.

We werken met de duurzame profielen van Kömmerling  die in eigen atelier op maat gebracht worden en geassembleerd. Onze klantkring bestaat uit particulieren, architecten en bouwbedrijven van de regio Waarschoot en brede omgeving.

Goede PVC ramen te Waarschoot zijn super isolerend, dus boek je 2 keer winst

Zoals gezegd kost PVC minder dan hout of alu. Maar door de hoge isolatiewaarden van kunststof ramen en deuren valt er ook besparing op energieverbruik te rapen. Dit kan  oplopen. De isolatiewaarden van PVC ramen zijn afhankelijk van het aantal luchtkamers in de profielen: hoe meer, hoe beter. Verder zijn kwaliteit van het glas en gebruikte afdichtingsmaterialen bepalend voor de zogenaamde U-waarden. Deze dienen zo laag mogelijk te blijven voor een gunstig energieverbruik.

Bijkomend voordeel is dat het omgevingslawaai niet of veel minder hoorbaar is.

PVC ramen en deuren zijn bovendien veilig doordat ze uitgerust zijn met super isolerende beglazing en specifiek beslag.

PVC ramen bieden een ruime keuze in design en kleuren: 100% in de stijl die je liefst ziet en mooi bij de woning past

Er is in Waarschoot voor elk wat wils wat betreft PVC ramen, deuren en rolluiken. Qua design werd een breed gamma aan raamprofielen uitgedacht met authentieke of eigentijdse uitstraling. Ook in PVC ramen heeft de trend van minimalistisch zijn intrede gedaan. De kleurkeuze is groot. Meer dan 50 RAL kleuren zitten in het gamma. Interieur en exterieur mogen verschillend zijn. Alles accordeert mooi bij uw woning. Daarnaast is er de hoge kleurvastheid. PVC ramen en deuren van Kömmerling hebben de solide reputatie van weersbestendig, krasvrij en onderhoudsarm te zijn.

De troeven van de firma Vandercruyssen zorgen voor een perfecte plaatsing en correcte oplevering

Een werfbezoek zorgt ervoor dat er persoonlijk kennis wordt gemaakt, de situatie juist ingeschat, correcte opmeting verricht, een realistische timing in het vooruitzicht gesteld, een gedetailleerde offerte opgemaakt.

Na overeenkomst starten we het voorbereidend werk en doen de nodige bestellingen aan onderdelen. We zijn tevreden over betrouwbare leveranciers te kunnen beschikken. Alle assemblages ondergaan al een eerste kwaliteitscontrole in onze werkplaatsen.

De plaatsing van PVC ramen, deuren en ander schrijnwerk gebeurt volledig volgens de bouwvoorschriften. De vaste medewerkers kennen hun stiel dankzij goede scholing, begeleiding en ervaring.

Esthetische afwerking is voor ons een punt van eer. De finishing touch maakt het verschil maar vergt discipline. Bij  oplevering overlopen we samen alle punten.

Op vraag van de klanten treden we de laatste jaren meer en meer op als allround bouwfirma gespecialiseerd in totaalrenovaties van woningen, appartementen, kantoren, overheidsgebouwen en andere panden. Door onze  servicegerichtheid doen we ook alle aanverwante schrijnwerken zoals het plaatsen van binnendeuren, wanden, plafonds, bekledingen, inrichting en herinrichting van zolders, bureaus, dressings…

De klantenkring bestaat uit particulieren, architecten en bouwbedrijven uit regio Waarschoot.

Ramen en deuren in Gent | Hefschuifdeuren, dressings, veranda's, pergola's in Gent

Onze diensten

Hiernaast vindt u een overzicht van onze verschillende diensten terug

PVC Ramen van Kömmerling

Wij werken louter met duurzame profielen van Kömmerling van Duitse makelijLees meer »

Binnenschrijnwerken

Wij hebben een jarenlange expertise opgebouwd in binnenschrijnwerkenLees meer »

Totaalrenovaties

Eén aannemer voor alle verbouwingswerken van kop tot teen: van dak tot vloerLees meer »

Buitenrenovaties

Wij zorgen voor een vlekkeloze en professionele uitvoering van al uw buitenrenovatiewerkenLees meer »

Onze referenties

Aarzel niet om ons te contacteren op 09 226 51 75 of via vandercruyssen.bvba@telenet.be voor meer info en/of een vrijblijvende offerte!